Fő célunk, hogy lehetőséget tudjunk teremteni olyan személyeknek, akik külföldön szeretnének biztonságos, ellenőrzött körülmények között dolgozni, nyelvet tanulni és egy új kultúrát megismerni.

A EurAction fennállása óta, 2011 óta, dolgozunk több holland közvetítő irodával együtt. Évente 45-50 személynek adunk lehetőséget Hollandiában egy új nyelv tanulásához, a helyi kultúra megismeréséhez és hogy kalandra tegyen szert, önismeretet és függetlenséget tanuljon.

RÓLUNK

EurAction … it’s YOUR action!

A EurAction egy professzionális, nemzetközi munkaerő közvetítő iroda, mely több éves tapasztalattal és referenciákkal rendelkezik.

Aktív küldetésünk, hogy Európa országaiból a vállalkozó szellemű jelölteknek segítséget tudjunk nyújtani a külföldi munkahelykeresésben. Akik komolyan szeretnének dolgozni, akár hosszabb, akár rövidebb ideig külföldön, azoknak az iroda megbízható, legális munkát biztosít.

A EurAction folyamatos fejlődése következtében mára már akár Belgiumba, Hollandiába, Svájcba vagy Spanyolországba is sikerrel pályázhatsz.

RÓLAM

Történetem...

Márton Kinga vagyok, a EurAction iroda megalapítója. Egy erdélyi kisvárosából, Székelyudvarhelyről származom, középiskolás éveimet a székelyudvarhelyi Benedek Elek Tanítóképzőben végeztem, majd négy évet a Babes Bolyai Tudományegyetem Szociológia és Antropológia szakán, Kolozsváron tanultam. 2006 – 2007 között Németországban voltam önkéntes egy stuttgarti idősek-és fogyatékosak otthonában, majd a rákövetkező évben Hamburgban ápolói munkakörben dolgoztam. 2009 óta élek Hollandiában és én koordinálom cégünknél a jelentkezéseket.

Egy évet voltam én is au pair Utrecht városa mellett Houten-ben, így tudom, hogy min megy keresztül a kanditátus az első hetekben, tudom, milyen izgalmakkal és kultúr-sokkal kell szembenéznie, és ismerem a honvágy érzését is.

Minden jelentkezővel személyes vagy skype interjút készítek, felmérem a nyelvtudásukat, ellenőrzöm a referenciákat, elkészítem a szükséges adminisztrációt, kapcsolatot tartok az au pair-ek és a családok között.

Célom, hogy olyan szolgáltatást nyújtsak a jelentkezőknek, hogy a segítségemmel elégedetten és örömmel dolgozzanak Hollandiában hosszabb vagy rövidebb ideig. Fontos, hogy a munkavállaló jól érezze magát az új környezetben, családtagnak tekintsék, valamint úgy térjen haza, hogy tapasztalatot és ismereteket szerzett, új barátságokat kötött. Szeretnék segíteni azoknak, akik a fejükbe vették, hogy világot látnak, új országot, más kultúrát ismernek meg, és egy idegen nyelvet sajátítanak el.

A közvetítés teljesen ingyenes!

Fordulj hozzám bizalommal! EurAction, It’s your action!
Ne feledd, a jövőd rajtad áll.