Skip to main content
Egy Belgiumban élő Brüsszel városától 10km-re lakik egy 60 éves asszony, aki keres tapasztalattal rendelkező idősgondozót saját maga számára, külön él a férjétöl, de minden nap meglátogatja. Az asszony egy éve diagnosztizálták nála az ALS-t, sajnos nem beszél, de egy speciális számítógépét használ, amely segíti a beszédét.
Sajnos az állapota miatt már nem tudja mozgatni a karját és a kezét. , ezért segítségre van szüksége evésnél és fürdésnél.
Feladatok: segít a zuhanyzásban, felöltöztetésben, fözésben, elmenni együtt kávézni, moziba, kutyát sétáltatni vagy bevásárolni. Van külön takaritónö, és a gyerekei is pár percre laknak.
Elvárás: angol vagy francia nyelvtudás, tapasztalat e munkakörben, udvarias, kedves és nyitott személyiség valamint szereti a kutyákat.
Kezdési lehetőség azonnali, minimum 6 hónapra, de preferáltan hosszabb időre szóló szerződéssel. Minden héten 2 szabadnap jár.
A kiutazást az iroda fizeti és minden szükséges papírt elintéz ( betegbiztosítás, bsn szám, belga bankszámla, vakációpénz, nyugdíj stb.) és nettó 1650€ (ez kb brutto 2200 euró).
Felmerülő kérdés, érdeklődés esetén írj a kinga@euraction.eu e-mailcímre, ahonnan még több információt kaphatsz a pozícióról.

DOLGOZZUNK EGYÜTT

Jelentkezési űrlap

    Feladatkör:

    Őnéletrajz:

    Motivációs levél: