Skip to main content

Egy Belgiumban élő Heusden városában 86 éves szívbetegségben szenvedő asszony, aki keres tapasztalattal rendelkező idősgondozót saját maga számára. Egy nagyon pozitív gondolkodású nő, aki mindig független volt, szeret kimozdulni és nagyon élvezni az élet apró dolgait, társaságkedvelő, közvetlen és szeret zenét hallgatni.

Feladatok: segít a zuhanyzásban, felöltöztetésben, fözésben, elmenni együtt kávézni, vagy bevásárolni és étterembe járni.

Elvárás: angol vagy holland nyelvtudás, tapasztalat e munkakörben, udvarias, kedves és nyitott személyiség, jogosítvány és a holland nyelv iránti érdeklődés.

Kezdési lehetőség azonnali, minimum 6 hónapra, de preferáltan hosszabb időre szóló szerződéssel. Minden héten 2 szabadnap jár.

A kiutazást az iroda fizeti és minden szükséges papírt elintéz (betegbiztosítás, bsn szám, belga bankszámla, vakációpénz stb.) és nettó 1650 euró (ez kb brutto 2200 euró).

Felmerülő kérdés, érdeklődés esetén írj a kinga@euraction.eu e-mail címre, ahonnan még több információt kaphatsz a pozícióról.

DOLGOZZUNK EGYÜTT

Jelentkezési űrlap

    Feladatkör:

    Őnéletrajz:

    Motivációs levél: