Rólunk

Az EurAction egy hollandiai székhelyű, nemzetközi au pair és nanny közvetitő iroda. Elsősorban hollandiai családok számára biztosít au pair fiatalokat, de segítségünkkel esélyed van Belgiumban, Svajcban vagy akár Spanyolországban is elhelyezkedni ebben a munkakörben.

Olyan fiataloknak nyújtunk elhelyezkedési lehetőséget, akik biztonságos, ellenőrzött körülmények között szeretnének munkát vállalni, nyelvet tanulni, más kultúrákkal ismerkedni.

Hollandia jelentős közvetítő irodáival együttműködve, 2011 óta évente 40-50 fiatalnak biztosítunk elhelyezést hollandiai és más európai családokhoz.

Irodánk személyesen ellenőrzi az au pair-t igénylő családokat, és a program időtartama alatt folyamatosan kapcsolatban marad mind a családdal, mind az au pair munkakört ellátó személlyel, így bármikor fordulhatsz hozzánk, ha támogatásunkra vagy bármilyen segítségre van szükséged.

Irodánk alapító tagja, Márton Kinga, személyes tapasztalatokkal rendelkezik ebben a munkakörben, hisz maga is au pair-ként ismerkedett meg a holland kultúrával. Bízhatsz benne, hogy egy csapat áll mögötted, melynek egyetlen célja, hogy Neked zökkenőmentes legyen a beilleszkedésed, mihamarább megismerkedhess a holland szokásokkal, az ország nevezetességeivel és nem utolsó sorban, hogy élvezd az itt tartózkodásodat.

Ennek érdekében évente négy alkalommal rendezünk au pair találkozókat, ahol megismerkedhetsz a hozzád hasonló munkakörben tevékenykedő magyar fiatalokkal, tapasztalatokat és élményeket cserélhetsz velük, része lehetsz a közösségnek.

Várunk szeretettel!

Aboutus1
Aboutus2