Több mint egy éve ismerkedtem meg Kingával, amikor az irodáján keresztül Hollandiába érkeztem. Miben különbözik ő másoktól? Amikor elkezdtem Hollandiában golgozni, eleinte nehéz volt hozzászoknom egy számomra idegen országhoz és kultúrájához. Kinga nem csak abban segített, hogy megtaláljuk a számomra megfelelő családot, hanem abban is hogy itt barátokra leljek és jól érezzem magam  az új környezetemben.

Havonta au pair találozókat szervezett ahol más au pair lányokkal találkozhattunk és együtt kikapcsolódhattunk. Új barátokra tettünk szert, így nem éreztük egyedül magunkat. Ha honvágyam támadt vagy más problémáim adódtak, Kingára mindig lehetett számítani.

Minden au pairal rendszeres kapcsolatot tart fenn, és még akkor is ha nagyon elfoglalt mindig válaszol a hívásodra. Becsületes és pontos, amit én nagyon értékelek benne, és mindig gondosan vigyázz arra, hogy minden rendben legyen a családdal és a munkakörülményekkel.

Csupa jó tapasztalatom volt az ügynökséggel, és szeretném újból megköszönni neki a számomra nyújtott, illetve az ideérkező lányoknak nyújtott folyamatos segítségét.

Katalin (27)