November elején kezdtem meg a második au pair évemet Hollandiában, ugyanis előző évben már kipróbáltam magam Olaszországban. Rómában töltött évem igazán élménydúsra sikeredett, viszont mégsem találtam meg azt, amiért elindultam ezen az úton.

Kingáról az egyik legjobb barátnőmtől hallottam, aki 3 éve vágott bele az au pairségbe. Korábban már konzultáltunk, de igazán csak 2016 nyarán vettem fel a kapcsolatot Kingával, amikor segítséget kértem a családkeresésben. Nagyon készséges volt és rögtön összehoztunk egy telefonbeszelgetést, ahol részletesen beszámolt nekem a tudnivalókról és minden fontos információról. Elmeséltem én is az előző évemet és tapasztalataimat - amiről pl nem tudtam, hogy az egy éves olaszországi tapasztalatom miatt én már pályázhatok nannyként is - így ezek alapján megegyeztünk és a lehető leggyorsabban elinteztem mindent a procedúra elinditásához.

Continue Reading

Borzasztóan hálás vagyok, amiért egy ilyen nagyszerű esélyt kaptam tőletek. Már egy jó ideje kerestem az ide vezető utat, mely rögösen, botladozva ide-oda vezetett, olykor rossz irányba húzott vagy éppen a ,mit tegyek’ gondolkozás fogságába ejtett.

Continue Reading

Nagyon örülök, hogy az au pair programot veled csinálom végig. Kezdetektől fogva mindig figyelembe vetted az én kívánságaim.

A család választás gyors folyamat volt. A papírok intézését nagyon megkönnyítetted a segítségeddel. Bármi gondom bajom volt/van bármikor leírhatom, felhivhatlak. Mindig elérhető vagy a kisbabád ellenére is. 

Niki

A 2013-as évet az EurAction iroda jóvoltából Hollandiában töltöttem au pair-ként. A kiutazásom előtti interjúk alkalmával pontos és hasznos információkat, útmutatásokat kaptam, valamint részletes adatokat és fényképeket a családokról, ami megkönnyítette a papírmunkát, és a választást a családok közül.

Continue Reading

Egy pillanat alatt történt minden. Megláttam egy hirdetést, tizenéves korom álmainak városában kerestek au pairt, írtam levelet Kingának, és most itt vagyok. S hogy ez miért különleges? Mert valóra váltottam, amit elterveztem, s mindez nélküle nem jöhetett volna létre.

Continue Reading

Kinga szakmai hozzáértése és segítőkészsége megkérdőjelezhetetlen volt számomra az első pillanattól kezdve. Vele tudtam, hogy biztonságban vagyok, bármilyen messze is kerülök az otthonomtól. Köszönöm a felénk tanúsított végtelen elkötelezettségét!

Évi (31)

Hatalmas segítség, 100%-ig megbizható és nagyszerü ember. Aki most kezdi az au pair "életet", csak javasolni tudom Kingát. Az au pair talalkozók nagyszerűek, tanácsért bármikor lehet hozzá fordulni és az EurAction gyökeresen képes megváltoztatni az életed...jó tapasztalat au pairnek lenni, hajrá!

Kata (21)

Nagyon meg voltam elégedve mindennel, Kingára mindig lehetett szamítani, rengeteg segítséget, útmutatást kaptam tőle. Mindenkinek tudom ajánlani, aki megbízható cégen keresztül szeretne kiutazni és új tapasztalatokat szerezni.

Hilda (29)

Kinga szívvel lélekkel végzi munkáját. Nagyon sokat segít az au paireknek, minden tudásával támogatja Őket! Bizalommal fordulhatunk hozzá az első perctől az utolsóig!

Mindent Köszönök Kinga!

Evelin (23)

Több mint egy éve ismerkedtem meg Kingával, amikor az irodáján keresztül Hollandiába érkeztem. Miben különbözik ő másoktól? Amikor elkezdtem Hollandiában golgozni, eleinte nehéz volt hozzászoknom egy számomra idegen országhoz és kultúrájához. Kinga nem csak abban segített, hogy megtaláljuk a számomra megfelelő családot, hanem abban is hogy itt barátokra leljek és jól érezzem magam  az új környezetemben.

Continue Reading

  • 1
  • 2